Телефон +389 2 3119 517   |   +389 2 3119 518
Работно време пон - пет: 8:00 - 16:30   |   саб: 8:00 - 14:00
Web shop

За Дубровкиња

Дубровкиња дооел е формирана во 1989 година во Скопје. Основна дејност на фирмата е увоз и дистрибуција на резервни делови за патнички и товарни возила од повеќе светски производители.

Нашиот асортиман се состои од повеќе од 10 000 различни производи од реномирани производители, меѓу кои се вбројуваат: Томекс, Фремакс, Френауто, Мекарм, Аиртекс, Лукас, Линекс, Текноделта, Имап, РЦ…

Следејќи ги потребите на потрошувачите, постојано ја зголемуваме понудата на резервни делови.

Нашиот Web Shop овозможува 24 часа достапност на производите од нашата залиха и побрза реализација на порачките.

1aa